Bedrijfsverhuizingen

Wij coördineren de perfecte bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing omvat meer dan het verplaatsen van jouw inventaris. De technische afhandeling en inrichting van het nieuwe pand zijn zaken die de aandacht verdienen. Je kunt bij ons bovendien terecht voor opslag van archief en inventaris. Scholte Verhuis Groep maakt een strakke en solide planning, zodat jouw werkzaamheden nauwelijks stil komen te liggen. Je ervaart zo min mogelijk hinder en kunt je snel weer concentreren op jouw kerntaken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De juiste expertise voor elke zakelijke verhuizing

Het maakt niet uit of er een interne verhuizing op kantoor op de planning staat of het hele bedrijf naar een andere locatie verhuist. Onze vakmannen weten de kritische succesfactoren voor een geslaagde bedrijfsverhuizing, of het nou gaat om een MKB’er of multinational. We bieden een maatwerkoplossing waarin wensen en mogelijkheden optimaal met elkaar zijn afgestemd.

ICT verhuizing

Na een verhuizing wil je zo snel mogelijk weer aan de slag. Daarom kunnen wij ook alle ICT voor je verhuizen. Wij hebben ervaring met verschillende branches en bepalen de juiste behoeften in iedere ICT omgeving. Onze experts bieden de passende ondersteuning voor het af- en aankoppelen van apparatuur en denken proactief mee over de aanleg van jouw ICT infrastructuur.

Uiteraard beschikken onze ervaren experts over alle benodigde certificeringen, zoals de ISO-9001 en -14001 norm, VCA of BHV.

Bijzondere bedrijfsverhuizing

De ene bedrijfsverhuizing is de andere niet. Scholte Verhuis Groep gaat geen uitdaging uit de weg en is op alle soorten zakelijke verhuizingen voorbereid. Zo verhuisden wij ooit een gehele bibliotheek met maar liefst negentig kilometer aan boeken. Andere specialismen zijn onder meer laboratorium-, kunst- en antiekverhuizingen.

Opslag van kantoormeubelen

Voor overtollige kantoormeubelen heeft Scholte Verhuis Groep een eigen opslag van 15000 vierkante meter. Hier plaatsen wij jouw inventaris in een veilige, discrete en bewaakte omgeving. Wij noteren secuur welke artikelen je bij ons plaatst en waar deze staan. Hierdoor is het altijd mogelijk om die ene vergadertafel uit de opslagruimte te halen voor een grote meeting.

Onze vakmannen verstoren jouw werkzaamheden zo min mogelijk en brengen een bedrijfsverhuizing snel tot een goed einde.