BIBLIOTHEEK VERHUIZEN

Snel en doelmatig jouw archief of bibliotheek verhuizen

Een archief of bibliotheek verhuizen is een ingewikkelde klus die specialistische kennis vereist. De inventaris moet na het verhuizen zowel direct beschikbaar als vindbaar zijn. Scholte Verhuis Groep maakt niet alleen mooie beloften, maar voegt daad bij woord voor een snelle en effectieve afhandeling.

Geen klus te groot

Scholte Verhuis Groep pakt elke uitdaging aan. Zo verhuisden we in het verleden een bibliotheek met maar liefst 90 kilometer aan boeken. Het belangrijkste ingrediënt voor dit succesrecept is een sluitende planning. Onze vakmannen maken op basis van jouw eisen en wensen een maatwerk  draaiboek dat tot op de dag nauwkeurig is. Zo weet je altijd exact waar jouw collectie zich bevindt.

Zorgvuldige codering

Een document terugvinden in een ongestructureerde stapel boeken of paperassen is als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Scholte Verhuis Groep voorziet alle artikelen bij het verhuizen van een bibliotheek of archief daarom van een zorgvuldige codering. Zo vinden we de juiste documenten snel terug en blijft de volgorde gewaarborgd.

Kijk ook eens bij de mogelijkheden voor archiefbeheer. Wij maken archieven digitaal toegankelijk met een handige web based tool. Zo kun je overal ter wereld snel de benodigde documenten opvragen.

Discrete afhandeling

Jouw vertrouwelijke documenten zijn bij ons in goede handen. Onze vakmannen zijn al jaren actief in de business en voorzien van alle benodigde verklaringen en certificaten. Wij garanderen dan ook een discrete afwikkeling van jouw verhuizing. Uiteraard maken we daarnaast gebruik van de juiste verpakkingsmaterialen om de collectie te beschermen tegen externe invloeden.

Onze specialisten kregen het ooit voor elkaar om een bibliotheek met 90 kilometer aan boeken te verhuizen.

Onze verhuisexperts hebben bij het verhuizen van een archief of bibliotheek aan een half woord genoeg. Ervaar het gemak van jarenlange ervaring en vakmanschap.