ICT VERHUIZEN

Een ICT verhuizing start bij Scholte Verhuis Groep

Een ICT verhuizing vereist specialistische aandacht om zo min mogelijk de bedrijfsprocessen te verstoren en de continuïteit te bewaken. De vakmannen van Scholte Verhuis Groep hebben ruime ervaring met technische migraties, of die nou intern of extern zijn. Schakel hen in voor een vlekkeloze overgang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Totaalpakket

Voor bedrijven is de ICT verhuizing vaak het belangrijkste onderdeel van een verhuistraject. Een slechte overgang betekent productiviteitsverlies en ontevreden klanten. Laat een technische migratie daarom over aan onze experts. Je bepaalt zelf wat je door onze vakmannen laat doen; van het ontkoppelen tot cable management of het draaien van een testrun.

Laat dat maar aan ons over

Wij verzorgen diverse onderdelen van een ICT verhuizing. Maak gebruik van:

  • aan- en afkoppelen van systemen

  • wegwerken van kabels

  • patchen van data en telefonie

  • inventariseren van ICT apparatuur

  • aanleggen van een effectieve infrastructuur

  • verhuizen van de servers

Een solide geplande ICT verhuizing

Een goede planning is het halve werk en daarmee een integraal onderdeel van een goede ICT verhuizing. Onze specialisten stellen een gedetailleerd draaiboek samen waarin er niets aan het toeval wordt overgelaten. Zo weet je zeker dat de downtime beperkt wordt tot een minimum.

Alles direct op zijn plek

Vertrouw ook een stukje projectmanagement aan onze specialisten toe. Onze vakmannen denken proactief mee en helpen jou de meubels op de juiste plaatsen te zetten. Daarnaast kunnen zij door hun ruime ervaring gemakkelijk inschatten hoeveel ruimte diverse apparatuur in beslag neemt.

Regel jouw ICT verhuizing bij Scholte Verhuis Groep om snel weer up and running te zijn.