KUNST EN ANTIEK VERHUIZEN

Zet ons in voor kunsttransport met de juiste expertise

Het verhuizen van kunst is doorgaans een precaire operatie waarbij alles draait om de juiste kunde. Het vereist extra veiligheids- en voorzorgsmaatregelen. Kunstobjecten zijn vaak uniek in hun soort en daardoor onvervangbaar. Scholte Verhuis Groep heeft de juiste expertise in huis om jouw kunsttransport smetteloos te laten verlopen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gekwalificeerde art handlers

Zet onze gediplomeerde verhuizers in voor een optimaal kunsttransport. Wij begrijpen dat jouw collectie van onschatbare waarde is en behandelen de objecten dan ook met zorg. Laat niet alleen het vervoer, maar ook opslag, inpakken en inventarisatie met een gerust hart aan ons over. Wij weten als geen ander welke verpakking het meest geschikt is voor jouw kunstobject.

Een koud kunstje

Kunsttransport is een klus die professioneel uitgevoerd dient te worden. Onze vakmannen hebben de juiste know-how om jouw verhuizing in goede banen te leiden. Zo beschikken wij over verhuiswagens met klimaatbeheersingssysteem om jouw kunst in te vervoeren. Daarmee beperken we de klimaatschommeling tussen de oude en nieuwe locatie tot een minimum.

Neem geen risico en laat jouw kunsttransport over aan Scholte Verhuis Groep.