LABORATORIUMVERHUIZING

Schakel ons in voor het verhuizen van jouw laboratorium

Bij het verhuizen van een laboratorium moet rekening worden gehouden met een delicate behandeling van verschillende soorten gevoelige apparatuur, zoals meettoestellen. Scholte Verhuis Groep heeft niet alleen de juiste expertise in huis, maar regelt ook een zorgvuldige planning zonder verrassingen. Wij verzorgen desgewenst niet alleen het vervoer, maar ook de transport en plaatsing van jouw inventaris.

Verhuizen van een laboratorium is maatwerk

Geen laboratoriumverhuizing is hetzelfde en elk proces is dan ook maatwerk. Het maakt niet uit hoeveel hindernissen er genomen moeten worden, wij zorgen dat je bij de finish komt. Uiteraard voeren wij een uitgebreide risico-inventarisatie en -evaluatie uit. Zo stellen wij zaken als het meest veilige verhuisplan en de juiste verpakkingsmaterialen vast. Wij begeleiden je niet alleen met het verplaatsen van de inventaris, maar zorgen bijvoorbeeld ook voor een zorgvuldige etikettering.

Gecertificeerd personeel

Het verhuizen van jouw laboratorium verloopt vlekkeloos met het vakmanschap van Scholte Verhuis Groep. Onze verhuizers zijn allen gecertificeerd en hebben ruime ervaring. Ze weten precies welke zaken extra aandacht behoeven, of we nou te maken hebben met gevoelige apparatuur of chemicaliën. Onze verhuizers leiden het proces in goede banen en zorgen voor kalibratiecontroles, vergunningen en toolboxmeetings. Laat dat maar aan ons over.

Begeleiding tijdens het hele proces

Zet onze vakmannen ook in om hardware zoals plofkasten, flowkasten en incubators te ontkoppelen en opnieuw aan te sluiten. Scholte Verhuis Groep ondersteunt klanten tijdens het gehele proces van het verhuizen van een laboratorium. Voor het (de)monteren van specialistische apparatuur, zoals bepaalde microscopen, werken wij samen met geselecteerde externe partners.

Een laboratorium verhuizen moet zeer voorzichtig gebeuren en vereist de juiste kennis van gevoelige apparatuur. Scholte Verhuis Groep heeft de noodzakelijke expertise in huis.

Zet onze expertise in om alle randzaken zoals koppelen en ontkoppelen ook te regelen bij het verhuizen van een laboratorium voor een veilig en vakkundig traject.