TIPKER

Tipker regelt jouw internationale verhuizing vakkundig

Profiteer van expertise van drie verschillende verhuisbedrijven onder één dak. Verhuisbedrijf Tipker richt zich op professionele internationale verhuizingen en is een gevestigde naam in de verhuiswereld. Onder de naam Scholte Verhuis Groep verzorgen wij overal ter wereld verhuizingen op maat. Het mondiale netwerk is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde partners met een moderne en efficiënte aanpak. Laat dat maar aan ons over.

Tipker worldwide

Tipker Worldwide Movers
Goudstraat 65
2718 RD  Zoetermeer

Tel  +31 (0)71 5619940

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vandaag in Berlijn, morgen in Hongkong

Verhuis zorgeloos naar het warme zuiden of zelfs naar de andere kant van de oceaan. Tipker snapt dat landsgrenzen vervagen en speelt hier adequaat op in. Maak je niet druk over douanepapieren en invoerregelingen. Wij handelen alle formaliteiten af, zodat jij je alleen nog maar hoeft te concentreren op jouw nieuwe leefomgeving.

Ter land, ter zee en in de lucht

Tipker inventariseert altijd welke tijd- en kostenbesparingen er gemaakt kunnen worden per vervoersmethode. Kies een pakket dat optimaal aansluit bij jouw wensen. Verstuur jouw huisraad in groepage voor een zo voordelig mogelijk kostenplaatje. Jouw lading wordt dan gebundeld met meerdere zendingen. Liever optimale controle over het hele verzendproces? Verstuur dan jouw inboedel met een privévracht per vliegtuig, vrachtwagen of zeecontainer.

Persoonlijke begeleiding

Bereid jij de kinderen maar voor en neem afscheid van vrienden en familie. Wij zorgen voor de rest. Er is één contactpersoon verantwoordelijk voor jouw overstap en dat maakt het traject wel zo overzichtelijk. Hij fungeert tevens als intermediair bij de overdracht aan lokale agenten.

Tipker kan jou al het papierwerk uit handen nemen.

Profiteer van het uitgebreide netwerk van verhuisbedrijf Tipker bij jouw verhuizing naar het buitenland.