ZAAT

Jouw verhuizing start bij verhuisbedrijf Zaat

Verhuisbedrijf Zaat verzorgt al generaties lang alle soorten particuliere verhuizingen. Ons personeel weet precies hoe ze jouw verhuizing in goede banen moeten leiden. In 2007 bundelde Zaat zijn krachten met collegabedrijven Scholte Verhuis Groep en Tipker en ging het verder als Scholte Verhuis Groep. Uiteraard verandert er niets aan de service die je van ons gewend bent.

Verhuisbedrijf Zaat

Verhuisbedrijf Zaat
Goudstraat 65
2718 RD  ZOETERMEER
Tel  +31 (0)70 3863215

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kent Zaat al meer dan honderd jaar

Als één van de oudste verhuisbedrijven van Nederland is Zaat voor vele ouderen een verankerd begrip. Grote kans dat wij jouw oma nog verhuisden toen zij haar eerste woning betrok. Veel ouderen zijn hun leven lang trouwe klanten gebleven en schakelen ons graag weer in voor een volgende verhuizing. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in seniorenverhuizingen en weten exact hoe we dit soort projecten op touw moeten zetten.

Alle oplossingen in huis

De lift kapot? Geen probleem. Wij regelen een verhuislift om jouw spullen veilig naar boven te takelen. Zaat werkt oplossingsgericht en handelt ad hoc. Ons verhuisbedrijf heeft alle moderne apparatuur in huis om jouw verhuizing tot een goed einde te brengen.

Fullservice verhuizingen

Voorkom stress door jouw verhuizing te regelen bij Zaat. Wij inventariseren de wensen en stellen vervolgens een verhuizing op maat samen. Hierbij kun je gebruikmaken van vele extra diensten, zoals een handyman om de tv aan de muur te bevestigen en schilderijen op te hangen. Zo kun jij je in alle rust settelen in jouw nieuwe leefomgeving.

Persoonlijke service

Wij verhuizen samen met jou en zorgen ervoor dat jouw spullen zorgvuldig van A naar B worden gebracht. Onze klanten zijn meer dan een nummer voor ons. Wij kennen iedereen bij naam en zorgen dat er steeds één aanspreekpunt is. Zaat is nooit te beroerd om mee te denken met zijn klanten. Wist je bijvoorbeeld al dat je gratis een boedelbak mee kunt nemen om wat extra spullen op en neer te brengen?

Verhuisbedrijf Zaat is al meer dan honderd jaar een gevestigd begrip in de omgeving. Onder de nieuwe naam Scholte Verhuis Groep profiteer je van dezelfde kwaliteit, met een nog uitgebreidere service.